Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!

Met de vernieuwde website hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.


COVID-19 maatregelen

Wegens de aangescherpte maatregelen kunt u tijdelijk niet bij ons komen lunchen/dineren. Wel zijn wij nog steeds open voor afhaal.

Voor het afhalen van uw bestelling heeft het onze voorkeur dat u uw bestelling telefonisch doorgeeft. Als dit niet mogelijk is, kunt u uw bestelling ook ter plekke doorgeven.

Mondkapjesplicht

Vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimte, in bepaalde persoonlijk situatie is er een uitzondering gesteld voor niet dragen van een mondkapje. Dat betekent dat u zelf moet aantonen waarom u in aanmerking komt voor uitzondering van de mondkapjesplicht.


Chinese kalender

Het is zover, we gaan weer Chinese kalender verloten. Besteding vanaf €25,- of meer wordt er 1 uitgedeeld, wees er snel bij want op=op.


Acties van Golden Rose Ulvenhout

Binnenkort zullen wij hier al onze acties en informaties vermelden. Kom dus regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van de acties en informaties van Chinees restaurant Golden Rose Ulvenhout.


Maand Menu

De maand menu is weer ter beschikking, ieder maand weer een nieuw maand menu. Bekijk het bij Afhaal.


Nieuwe openingstijden

Wij zijn voortaan voor zowel afhalen als in de restaurant iedere dag open vanaf 12:00 uur, bij alle feestdagen zijn we ook open.